Kód pojišťovny

Na velikosti nezáleží?

Ilustrační obrázek

Mezi muži snad neexistuje více citlivé téma, než jakým je délka jejich penisu. Fascinace penisem existovala již v primitivních dobách, kdy byl penis uctíván jako symbol plodnosti. Muži svůj pocit mužnosti a sebevědomí často odvozují právě od velikosti svého penisu. Mužská společnost stále podporuje mentalitu, čím větší tím delší.O mužském penisu se tvrdí, že je vlastně barometrem zdraví. V případě, že jeho funkce selhává, může to signalizovat srdeční nebo cévní choroby.

Jaký je průměr?

Mít dlouhý penis nemusí přinášet zrovna výhody. Dlouhý mohutný penis je důležitý pro muže, ale vůbec ne pro převážnou část žen. Sexuální styk s více vyvinutým mužem je bolestivý. Je dost typické, že dlouhé penisy nejsou příliš široké, a proto jsou méně tuhé. Průměrná délky vztyčeného penisu je okolo 14 cm. Počítá se však skutečná délka vztyčeného penisu, protože délka v ochabnutí je proměnlivá a závisí na denní době, na psychickém rozpoložení, na počasí. Za hranici normy je považován penis, který má v ochablém stavu 4 cm a ve ztopořeném 7 cm. Kratší a silný penis stimuluje vnější část vaginy lépe než úzký penis. Ženy mají ve vagině velice málo nervových zakončení a skutečně citlivá je její vnější část.

Zvětšování penisu

Někteří muži mají potřebu zkoušet a hledat metody, jak si velikost penisu prodloužit. Mezi žhavé novinky patří aplikace parafinových injekcí. Lékaři však varují před jejich aplikacemi, protože se jedná doslova o hazard se zdravím, kdy může dojít k vážným až nezvratným změnám. Bohužel žádná varování nejsou dostačující a stále se najdou odvážlivci, kteří jsou ochotni pro velké mužství udělat doslova cokoli.

„Sexuální narkomani"

Podle některých odborníků zabývající se lidskou sexualitou existují u sexuálně závislých jedinců stejně silné abstinenční příznaky jako u závislých na drogách nebo na alkoholu.  I když se „normalita" v sexu definuje velice těžko je pro všechny sexuálně závislé jedince typický rys - útěk od reality. Je to v podstatě pokus překonat vnitřní úzkost a nejistotu, přehlušit své komplexy a překrýt pocit prázdnoty, viny a studu. Většinou se takto chovají lidé, kteří mají problémy ve vztazích, jsou extrémně nároční a požitkářští. Čím větší problémy závislý má, tím intenzivnější prožitek potřebuje, aby se cítil lépe a kruh se uzavírá. Sexuální závislost mnohdy nemá s touhou po milovné bytosti nic společného.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.