Kód pojišťovny

Prohlášení

Informace zdravotního charakteru zveřejňované na stránkách serveru České průmyslové zdravotní pojišťovny, www.cpzp.cz, nejsou určeny jako návod pro diagnostiku nemocí či léčbu nemocí, ani jako návod pro správné užívání léčiv a prostředků zdravotnické techniky v individuálních případech. V případě jakýchkoliv zdravotních potíží, nemocí nebo nežádoucích účinků léku se vždy obraťte na svého lékaře.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna neodpovídá za škody a následky vzniklé uživateli stránek tím, že se v případě zdravotních potíží, poruch zdraví, užívání léku či použití prostředků zdravotnické techniky neobrátí na příslušného zdravotnického odborníka.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Česká průmyslová zdravotní pojišťovna si vyhrazuje právo, bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona.

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Česká průmyslové zdravotní pojišťovny zakázáno.

Prohlášení o přístupnosti

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.