Kód pojišťovny

ČPZP opět posiluje zdraví svých malých pojištěnců multivitaminy

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) i v letošním roce vydává zdarma pro své pojištěnce ve věku od 3 do 15 let multivitaminy Marťánky, které podporují správnou funkci imunitního systému. Zájem o ně je tradičně veliký, v roce 2012 se multivitaminy dostaly k rekordnímu počtu více než 53 tisíc dětí, které jsou registrované u třetí největší zdravotní pojišťovny v ČR. Distribuce Marťánků probíhá na všech pobočkách ČPZP, a to až do konce letošního roku.

„Oblíbené multivitaminy s minerály se dostávají našim malým pojištěncům pravidelně na podzim, tedy v období zvýšeného výskytu viróz, chřipek a nachlazení. ČPZP se takto dlouhodobě snaží zvyšovat odolnost dětí proti nemocem. Jsme rádi, že i rodiče myslí na zdraví svých potomků a vitaminy si pro ně vyzvedávají na našich pobočkách,“ konstatuje obchodní ředitel ČPZP Ing. Vladimír Matta.

Výdej multivitaminů na všech více než sto pobočkách ČPZP začal 1. října 2013 a potrvá do konce prosince. „Rodiče si mohou multivitaminy vyzvednout na kterékoli pobočce, ve kterémkoli městě, místo registrace není rozhodující. Naše pobočky jsou dostatečně zásobeny tak, aby byla pokryta poptávka. V letošním roce jsou nově vydávány Marťánky s imunaktivem s příchutí pomerančů, zatímco v předcházejících letech děti dostávaly jahodovou příchuť,“ upřesňuje Ing. Radim Krčmář, který je vedoucím oddělení programů ČPZP.

Každé dítě ve věku od 3 do 15 let včetně registrované u pojišťovny s kódem 205 má nárok na dvě balení multivitaminů, každé s 30 tabletami. V roce 2011 vydala ČPZP celkem 85 216 balení, vloni to bylo již 106 224 kusů. Marťánky tak předloni dostalo 42 608 dětí, o rok později pak 53 112 dětí. V letošním roce bylo zatím vydáno téměř 50 tisíc balení, což znamená, že Marťánky už má doma na 25 tisíc malých pojištěnců ČPZP.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.