Kód pojišťovny

Upozornění klientům ČPZP

23.02.2012

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna varuje své klienty před podvodnými praktikami, které podle našich informací ve velké míře používají zástupci některých společností napojených na největší zdravotní pojišťovnu.

Opakovaně se na nás obracejí naši klienti oslovení těmito skupinami a potvrzují nám, že byli na základě klamavých informací uvedeni v omyl. Nejčastějšími „argumenty" jsou finanční nestabilita a neošetření u lékaře s platbou za hotové v regionech mimo bydliště. Lidé pak často podepisují svou přeregistraci pod tlakem a na základě nepravdivých a zavádějících informací.

Všechna tato tvrzení se samozřejmě nezakládají na pravdě. Česká průmyslová zdravotní pojišťovna je třetí největší zdravotní pojišťovnou v ČR, která svým více než 737 000 klientů garantuje zajištění dostupné, kvalitní a efektivní zdravotní péče. Máme více než 25 000 smluv se zdravotnickými zařízeními po celé republice a své závazky vůči nim plníme řádně a včas.

Nejvhodnějším doporučením pro naše klienty je, aby si dávali velký pozor na to, co podepisují. Ve svém rozhodnutí se neukvapujte a vždy si vezměte čas na rozmyšlenou. Jsme vám k dispozici, jak na více než 80 pobočkách, tak na lince Informačního centra 810 800 000, abyste si mohli ověřit, jestli informace, které měly být důvodem pro změnu zdravotní pojišťovny, jsou pravdivé.

Vaše Česká průmyslová zdravotní pojišťovna.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.