Kód pojišťovny

Informace k projektu IZIP

08.11.2010

Vážené klientky, vážení klienti,

pevně věříme, že jste se svou zdravotní pojišťovnou spokojeni, a proto Vás prosíme, abyste si pozorně přečetli následující řádky. V poslední době nabývá na síle aktivita dealerů některých zdravotních pojišťoven nabízejících zdravotní pojištění nebo elektronické zdravotní knížky.  Řada z nich ale přesvědčuje nepravdivými informacemi, takže se může lehce stát, že sice získáte elektronickou zdravotní knížku, ale zároveň budete bez svého vědomí přeregistrování k jiné zdravotní pojišťovně. Elektronickou zdravotní knížku navíc lékaři odmítají využívat, o čemž svědčí například články na www.idnes.cz  článek 1 nebo článek 2.

Vaší důvěry si velmi vážíme a ubezpečujeme Vás, že jsme finančně zdravá a stabilní zdravotní pojišťovna. V současnosti garantujeme kvalitní a dostupnou zdravotní péči pro přibližně 720.000 klientů. Své záležitosti si můžete vyřídit v celorepublikové síti 80 poboček ČPZP, řada z Vás s námi komunikuje z pohodlí domova elektronicky. Kvalitu námi poskytovaných služeb dokazuje i udělení prestižní značky Czech Made zahrnuté do programu Česká kvalita, kterou jsme v těchto dnech získali.

Vážení klienti, snažte se nepodlehnout tlaku pouličních dealerů a nepodepisujte nic, co si důkladně a v klidu nepřečtete. Pokud svůj omyl zjistíte brzy a obrátíte se na nás, uděláme vše proto, abychom Vám zajistili návrat k ČPZP. Pokud máte nějaké nejasnosti či jiné otázky, neváhejte a volejte na naši informační linku 810 800 000, navštivte kteroukoli pobočku ČPZP nebo nám napište na  posta@cpzp.cz.  Jsme tady pro Vás a staráme se, aby Vaše zdraví bylo v bezpečí.

Vaše Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.