Kód pojišťovny

Průzkum spokojenosti pacientů

29.06.2010

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna je v letošním roce partnerem celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2010, který má za cíl zvyšovat kvalitu péče o pacienty v nemocnicích v České republice ve smyslu ohleduplnosti a porozumění zdravotnického personálu a dodržování kodexu práv pacientů. Měření a porovnávání českých nemocnic provádí nezisková organizace HealthCare Institute o.s. již od roku 2006 a výsledky jednotlivých ročníků jsou dostupné na internetových stránkách www.hc-institute.com.

Zajímá nás, zda jsou pojištěnci České průmyslové zdravotní pojišťovny spokojeni s péčí v nemocnicích, a proto jsme některé naše pojištěnce oslovili s výzvou, aby se zapojili do hlasování v letošním 5. ročníku hodnocení nemocnic a pomohli tak zvýšit kvalitu a efektivitu poskytovaných zdravotních služeb.

Výsledky budou po skončení průzkumu uveřejněny na webových stránkách pojišťovny www.cpzp.cz. Věříme, že se nám podaří zmapovat úroveň poskytované zdravotní péče v českých nemocnicích a zároveň definovat problémové oblasti, ve kterých je nezbytné zlepšit přístup k pacientům.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.