Kód pojišťovny

Stydíte se nahé?

Ilustrační obrázek

Pro mnohé ženy je naprosto stresující, když se mají někde za denního světla svléknout a o sexu ve dne ani nemluvě. Jsou však situace, kdy se pohybovat svlečené musíme. Masérské stoly, šatny bazénu a  posiloven, gynekologické křeslo. Návštěva gynekologa není příjemná asi žádné z nás, ale přežít se určitě dá. Když si vezmete sukni určitě se budete cítit aspoň trochu lépe! Za to v šatnách to bez svlečení prostě nejde. Mnohdy nepomůže ani uklidněním, že se jedná o dámskou šatnu. Najděte si tedy alespoň skříňku někde v rohu a snažte se oblékat rychle a prakticky.

Veřejné lázně a koupaliště

Jestliže chodíte do veřejných lázní a jste stydlivá, noste na sobě alespoň pár kousků oblečení. Možná se vám budou hodit i zavinovací minišaty z froté osušky. Lepší wellnesscentra poskytují svým klientům papírové kalhotky.

Dotěrný masér

Na masáž chodíme proto, abychom zregenerovali své síly, odpočinuli si a trošku zapomněli na své každodenní starosti. Jestliže s námi chce masér začít rozhovor a my toužíme po tichu, klidně mu sdělte, že jste unaveni a chcete klid. V případě, že se vám zdají hmaty maséra značně „podivné", patřičně ho umravněte a už k němu víckrát nechoďte.

Máte svá tajemství?

Necítíte se zrovna s několika nabranými kily navíc sexy a při pomyšlení na sex ve dne máte husí kůži? V takovém případě s vašimi obavami hlavně neunavujte vašeho partnera. Muži, kteří by chtěli poslouchat takové řeči dobrovolně vůbec neexistují. Jediné co s tím můžete udělat je vyhlásit nadbytečným kilogramům válku. Věnujte se v dostatečné míře pohybu a jezte střídmě. Se sexem nečekejte do doby až zhubnete, ale věnujte se mu večer. Tak můžete spálit alespoň několik kilogramů navíc a  váš partner bude spokojený. Věřte si a buďte zdravě sebevědomé, takové ženy mají muži určitě raději.

Léčba duše

Pokud váš ostych a tréma při svlékání překročí únosnou mez, vyhledejte odbornou pomoc. Terapeut vám může pomoci zjistit příčinu vašeho trápení a bude se snažit najít rozřešení. Někdy se v životě snažíme dělat věci, které v podstatě vůbec nechceme a tak vznikají bloky. Zkuste poznat sebe sama z té lepší stránky a tu  také rozvíjet.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.