Jezte s rozumem

Jezte s rozumem

Snídaňová kaše s pomerančem a skořicí

Ingredience:

Doba přípravy:

20 minut

Nutriční hodnoty:

(celá porce)

Jáhly několikrát spaříme horkou vodou a poté je nasypeme do hrnce s mandlovým mlékem (v případě, že netrpíte laktózovou intolerancí, můžete použít i klasické mléko), ve kterém je vaříme zhruba 15 minut. Po čtvrthodince vaření sundáme hrnec ze sporáku a jáhly promícháme s medem, skořicí a 2 lžícemi pyré z dýně hokaido. Pak už obsah hrnce přesuneme do misky, kde sladkou dobrotu obložíme plátky pomeranče, kousky jablíčka a posypeme dýňovými semínky. Dobrou chuť.

Tip:  Kaši můžete ještě zjemnit lžičkou klasického, či oříškového másla, nebo troškou kokosového oleje.

RECEPT JE VHODNÝ PRO:

Diabetiky
Celiaky
Alergiky na mléko a mléčné výrobky

Vegetariány
Vegany
Redukční dietu
Sportovce

Zpět na téma

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Informace, které jsou obsahem této internetové stránky, jsou obecného charakteru. Svůj zdravotní stav vždy konzultujte s lékařem.

© ČPZP | Infocentrum: 810 800 000 | www.cpzp.cz | Navštivte nás na Facebooku