Jezte s rozumem

Jezte s rozumem

Ovocné špejle

Ingredience:

Doba přípravy:

5 minut

Nutriční hodnoty:

(celá porce)

Nejdříve si přichystáme ovoce, které omyjeme a lehce osušíme. Pak na dřevěné špejle napichujeme střídavě hroznové víno, jahody, tmavé hrozny, borůvky a pokračujeme až do chvíle, kdy máme ovocné špízy plné. Jakmile jsou špejle plné barevného ovoce, můžeme je servírovat, nebo dát do krabičky a vzít s sebou kamkoliv na svačinu. Ovocné špejle ideálně podávejte s bílým jogurtem, díky němuž tak vykouzlíte nutričně vyváženou svačinku, ve které nechybí bílkoviny, vláknina ani zdravé sacharidy. Dobrou chuť.

RECEPT JE VHODNÝ PRO:

Diabetiky
Celiaky
Alergiky na mléko a mléčné výrobky
(za předpokladu použití rostlinné alternativy jogurtu)
Vegetariány
Vegany
(za předpokladu použití rostlinné alternativy jogurtu))
Redukční dietu
Sportovce

Zpět na téma

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Informace, které jsou obsahem této internetové stránky, jsou obecného charakteru. Svůj zdravotní stav vždy konzultujte s lékařem.

© ČPZP | Infocentrum: 810 800 000 | www.cpzp.cz | Navštivte nás na Facebooku