Jezte s rozumem

Jezte s rozumem

Čokoládový krém z ovesných vloček

Ingredience:

(na dvě porce)

Doba přípravy:

5 minut (bez chlazení)

Nutriční hodnoty:

(jedna porce)

Do mixovací nádoby nasypeme jemné ovesné vločky, kakao, kokosový cukr a psyllium. Přidáme ještě zarovnanou kávovou lžičku kokosového oleje, půlku banánu a celou směs zalijeme kokosovým mlékem. Pak všechny ingredience důkladně rozmixujeme do podoby jemného čokoládového krému. Ten posléze přesuneme do misek, ozdobíme jej zrníčky granátového jablka a necháme alespoň dvě hodinky vychladit v lednici. Čokoládový krém s granátovým jablkem můžeme případně ještě doplnit nadrobno nasekanou hořkou čokoládou. Dobrou chuť.

RECEPT JE VHODNÝ PRO:

Diabetiky
Celiaky (za předpokladu použití bezlepkových ovesných vloček)
Alergiky na mléko a mléčné výrobky
Vegetariány
Vegany
Redukční dietu
Sportovce

Zpět na téma

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Informace, které jsou obsahem této internetové stránky, jsou obecného charakteru. Svůj zdravotní stav vždy konzultujte s lékařem.

© ČPZP | Infocentrum: 810 800 000 | www.cpzp.cz | Navštivte nás na Facebooku