Jezte s rozumem

Jezte s rozumem

Zdravá houbová smaženice

Ingredience:

Doba přípravy:

8 minut

Nutriční hodnoty:

(celá porce)

Bílé hlavičky jarní cibulky nadrobno nakrájíme a orestujeme je na trošce olivového oleje. Pak k nim přidáme očištěné a na kousky nakrájené lesní hříbky, pořádně směs promícháme, podlijeme troškou vody a necháme pod pokličkou 10 až 15 minut podusit.

Jakmile hříbky změknou a všechna voda se vypaří, přilijeme na pánev vajíčka, celou směs osolíme, opepříme, okořeníme špetkou kurkumy, a mícháme, dokud obsah pánve nezhoustne.

Pak už přesuneme „zdravou“ houbovou smaženici na talíř, kde ji posypeme zelenou natí jarní cibulky, obložíme plátky červené a žluté papriky a můžeme se pustit do jídla. Dobrou chuť...

RECEPT JE VHODNÝ PRO:

Diabetiky
Celiaky
Alergiky na mléko a mléčné výrobky

Vegetariány
Redukční dietu
Sportovce

Zpět na téma

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Informace, které jsou obsahem této internetové stránky, jsou obecného charakteru. Svůj zdravotní stav vždy konzultujte s lékařem.

© ČPZP | Infocentrum: 810 800 000 | www.cpzp.cz | Navštivte nás na Facebooku