Jezte s rozumem

Jezte s rozumem

Smetanový kešu jogurt s malinami

Ingredience:

Doba přípravy:

7 minut (bez namáčení)

Nutriční hodnoty:

Kešu nasypeme do sklenice s vodou a necháme je alespoň osm hodin namáčet. Poté ořechy scedíme a vložíme je do výkonného mixéru spolu se lžičkou březového cukru, dvěma lžícemi mandlového mléka a pár kapkami citrónové šťávy.

Všechny ingredience pak důkladně rozmixujeme do podoby hladkého krému. Ten pak už jen přesuneme do servírovací sklenice a jeho povrch pokryjeme malinovým pyré, které jsme si vytvořili rozmixováním čerstvých malin. Dobrou chuť...

RECEPT JE VHODNÝ PRO:

Diabetiky
Celiaky
Alergiky na mléko a mléčné výrobky

Vegetariány
Vegany
Sportovce

Zpět na téma

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Informace, které jsou obsahem této internetové stránky, jsou obecného charakteru. Svůj zdravotní stav vždy konzultujte s lékařem.

© ČPZP | Infocentrum: 810 800 000 | www.cpzp.cz | Navštivte nás na Facebooku