Jezte s rozumem

Jezte s rozumem

Medová pohanka se švestkami

Ingredience:

Doba přípravy:

20 minut

Nutriční hodnoty:

Pohanku propláchneme, nasypeme do hrnce s mandlovým mlékem a zhruba 15 minut vaříme na mírném plameni. Jakmile pohanka nasaje všechnu tekutinu a její zrna změknou, osladíme ji lžičkou medu, okořeníme špetkou skořice a pořádně promícháme. Pak už obsah hrnce přesuneme do misky, kde sladkou dobrotu obložíme čerstvými švestkami a posypeme nadrobno nakrájenými lískovými oříšky. Dobrou chuť...

RECEPT JE VHODNÝ PRO:

Diabetiky
Celiaky
Alergiky na mléko a mléčné výrobky

Vegetariány
Vegany
Redukční dietu
Sportovce

Zpět na téma

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Informace, které jsou obsahem této internetové stránky, jsou obecného charakteru. Svůj zdravotní stav vždy konzultujte s lékařem.

© ČPZP | Infocentrum: 810 800 000 | www.cpzp.cz | Navštivte nás na Facebooku