Jezte s rozumem

Jezte s rozumem

Krevetový salát

Ingredience:

Doba přípravy:

7 minut

Nutriční hodnoty:

(jedna porce)

Nejdříve se chopíme krevet, které omyjeme a vložíme je na rozpálenou pánev s troškou olivového oleje. Zatímco se krevety restují, promícháme ledový a římský salát spolu s rukolou, mladými lístky červené řepy, plátky ředkviček a na kolečka nakrájenými cherry rajčátky. Zeleninový salát pak zakápneme olivovým olejem a ochutíme jej solí a troškou vinného octa.

Jakmile krevety na pánvi získají růžovou barvu, lehce je osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou, oregánem, rozmarýnem, špetkou chilli a sušeným česnekem. Krevety pak už jen přesuneme z pánve do misky se salátem a můžeme se pustit do jídla. Dobrou chuť...

RECEPT JE VHODNÝ PRO:

Diabetiky
Celiaky
Alergiky na mléko a mléčné výrobky
Redukční dietu
Sportovce

Zpět na téma

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Informace, které jsou obsahem této internetové stránky, jsou obecného charakteru. Svůj zdravotní stav vždy konzultujte s lékařem.

© ČPZP | Infocentrum: 810 800 000 | www.cpzp.cz | Navštivte nás na Facebooku