Kód pojišťovny

Trend růstu pokračuje

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna potvrdila svůj růst. Třetí největší zdravotní pojišťovna v zemi ČPZP předpokládá, že k 1. 1. 2017 bude mít zhruba 1 240 000 pojištěnců, což představuje meziroční navýšení o 10 000.

Od Nového roku se stanou klienty ČPZP všichni ti, kteří o přestup požádali ve druhém přestupním období letošního roku, tedy od 1. 7. do 30. 9. 2016. Další přestupní termín bude 1. 7. 2017 s nutností podat přihlášku do konce března 2017.

V ČPZP v posledních letech převyšují příchody nových klientů počty těch, kteří se nechají nalákat k přestupu k jiné zdravotní pojišťovně. Za obě přeregistrační období letošního roku činí přírůstek zhruba 24 000 klientů. Když připočítáme i novorozence, tak se za tři čtvrtletí roku 2016 zaregistrovalo k ČPZP více než 37 000 pojištěnců. Roste přitom i počet těch, kteří se k ČPZP zaregistrují elektronicky pomocí formuláře na www.cpzp.cz. Za letošní rok této možnosti využilo asi 2000 nových klientů, což je mimochodem o 300 více než v přechozím roce 2015.

„V letošním roce významněji vzrostly počty klientům pouze dvěma zdravotním pojišťovnám a nás nesmírně těší, že jednou z nich je ČPZP. Novým pojištěncům děkujeme za důvěru a našim stávajícím klientům za věrnost. Nárůst počtu klientů je odrazem kvality našich služeb oceněných značkou kvality Czech made, významný vliv mělo také široké spektrum preventivních programů a akce, které ČPZP pro své klienty v průběhu roku uspořádala. Jsme rádi, že naše aktivity lidé pozitivně vnímají. Počty nových klientů nám dokazují, že jdeme správným směrem,“ komentuje nejnovější čísla tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna je třetí největší zdravotní pojišťovna v zemi. Je to finančně stabilní zdravotní pojišťovna s celorepublikovou působností a s tradicí od roku 1992. Silně se orientuje na podporu prevence a na rozvoj on-line služeb. Partneři ČPZP oceňují především její schopnost včas hradit své závazky, klienti zase individuální přístup ke každému.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.