Kód pojišťovny

Časopis Plus pro zdraví 2016 právě vychází

24.07.2016

Najdete ho na našich pobočkách a prohlédnout si jej můžete v elektronické podobě třeba hned.

Zařadili jsme do něj témata o zdraví, zdravém životním stylu i zajímavých lidech.


Titulní stránka zve k rozhovoru s paní Zdeňkou Pohlreich. Nenechte si ujít tento zajímavý rozhovor, v němž manželka populárního šéfkuchaře naprosto otevřeně vypráví o svém boji s vážnou nemocí, nově vydané knize, ale také o svých plánech a receptu na šťastné manželství.

Čeká na vás i sedm odpovědí na sedm otázek připravených pro naši tiskovou mluvčí Elenku Mazurovou, která v nich poodhalí část z nabídky současných programů, aktivit i služeb České průmyslové zdravotní pojišťovny.

O rovnátkách na zuby už slyšel každý, ale věděli jste, že existují i rovnátka na nehty? O obou typech rovnátek si rovněž můžete přečíst v časopisu. O tom, že vodní radovánky mají své stinné stránky, pojednává článek s názvem Plísně a bradavice. Najdete zde i rady, jak se bránit riziku nákazy a jak řešit případné potíže. Pokud si z lesa přinesete klíště, poradíme vám, jak jej bezpečně odstranit.

Mnozí z vás určitě uvítají informace o akcích, které pro vás pořádáme v průběhu roku. Protože není možné umístit všechny informace do jednoho časopisu, máme pro vás dobrý tip. Sledujte webové stránky www.cpzp.cz, kde najdete přehled všech akcí. Informace také získáte, pokud se přidáte k 28 tisícům našich fanoušků na Facebooku.

Velkým tématem časopisu, které nás velmi těší, je akce s názvem Spolu proti melanomu, kterou jsme poprvé letos v květnu uspořádali v osmi městech ČR. Přestože dlouhodobě podporujeme prevenci a zdravý životní styl, akci takového rozsahu otevřenou všem zájemcům, ať už byli klienty jiné zdravotní pojišťovny, nebo jsou věrní České průmyslové zdravotní pojišťovně, jsme uspořádali poprvé. Zájem lidí o vyšetření mateřských znamének předčil naše očekávání a my to bereme jako výzvu a závazek k opakování akce a jejímu případnému rozšíření do dalších měst.

Vaše ČPZP

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.