Kód pojišťovny

ČPZP vybavuje pobočky WiFi připojením a platebními terminály

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna vybavuje další pobočky platebními terminály a rozšiřuje pokrytí bezplatným WiFi připojením. Třetí největší zdravotní pojišťovna v zemi myslí i na rodiny s dětmi, proto budou další pobočky vybaveny dětskými koutky.

Pokrývání poboček bezdrátovým internetem je součástí dlouhodobé strategie, která spoléhá na co nejširší možnosti elektronické komunikace. „Chceme, aby naši klienti mohli velkou část komunikace s pojišťovnou řešit elektronicky z pohodlí svého domova. Rovněž zodpovídáme dotazy klientů na chatu na webových stránkách i na sociální síti Facebook, kde máme již více než 27 tisíc fanoušků,“ přibližuje možnosti digitální komunikace tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová.

Zároveň ČPZP investuje do zkvalitňování celorepublikové sítě poboček. „Na tradiční formu komunikace nerezignujeme, síť poboček neustále modernizujeme a v případě potřeby i rozšiřujeme. Jednou z novinek pro tento rok je instalace platebních terminálů na vybrané pobočky,“ představila jednu z inovací mluvčí pojišťovny. Prostřednictvím platebních terminálů lze uhradit platbu zdravotního pojištění, penále nebo připojištění pro cesty a pobyt v zahraničí. „Přijímáme čipové, magnetické a bezkontaktní platební karty, ze strany pojištěnců je o tuto službu zájem,“ potvrzuje mluvčí Mazurová.

Pojišťovna pečující o více než 1,2 milionu klientů rovněž pokračuje ve svém dlouhodobém záměru podpory rodin s dětmi. „Pro rodiny máme nejen výhodné preventivní programy, ale snažíme se jim zpříjemnit i nezbytné návštěvy pojišťovny. Letos vybavíme další tři pobočky dětskými koutky. Děti zde mají kromě jiného k dispozici omalovánky, které pak mohou vystavit na magnetické nástěnce. Dětskými koutky jsme vybavili některé pobočky v loňském roce a máme na ně pozitivní reakce od rodičů i od dětí,“ říká na závěr tisková mluvčí ČPZP Elenka Mazurová. Přívětivé prostředí najdou rodiče s dětmi v 15 pobočkách České průmyslové zdravotní pojišťovny, například dvě v Ostravě, dále v Třinci, Prostějově, Světlé nad Sázavou, Berouně, Kladně či Českých Budějovicích.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.